TIETOA TAPAHTUMASTA

Etelä-Pohjanmaan Yritysmarkkinat järjestetään vuorotellen Ilmajoella ja Kurikassa sekä kolmannella kiertävällä yhteistyöpaikkakunnalla. Seuraavan kerran ostajat ja myyjät kohtaavat Ilmajoella 29.9.2018.

 

Yritysmarkkinoiden perusajatus on tarjota yrityksen myyntiä tai ostoa suunnitteleville mahdollisuus kohdata toisensa helposti ja aloittaa kaupankäynti. Yrityksen omistajanvaihdos on vaativa prosessi, joka ottaa oman aikansa ja jossa tarvitaan usein myös asiantuntija-apua esimerkiksi yrityksen arvon ja kauppahinnan määrittämiseen. Tämän vuoksi Yritysmarkkinoilla on mukana myös kattava joukko omistajanvaihdosten asiantuntijoita.

 

Tapahtuman luottamuksellisuus

Etelä-Pohjanmaan Yritysmarkkinoiden luonteeseen kuuluu ehdoton luottamuksellisuus. Tämän vuoksi jokainen osallistuja allekirjoittaa tapahtumaan saapuessaan salassapitosopimuksen.

 

Ostaisinko yrityksen? Etelä-Pohjanmaan yrittäjät ja Suomen Yrittäjäopisto tarjoavat yrityksen ostamista harkitseville henkilöille palvelua, jonka tarkoituksena on  selkiyttää potentiaalisen ostajan kiinnostuksen kohteita ja valmiuksia yrittäjänä toimiseen. Klikkaa tästä Ostaisinko yrityksen -kyselyyn.

 

YHTEISTYÖSSÄ