Yritysmarkkinat ovat yrityksen myyjien ja ostajien kohtaamispaikka. Yrityksen ostamisesta ja myymisestä kiinnostuneet esittäytyvät kaikille osallistujille jolloin myyjät ja ostajat pääsevät tutustumaan toisiinsa. Yritysmarkkinoilla on varattu aikaa kahden keskisille keskusteluille, joiden aikana ostajat ja myyjät voivat sopia tulevista jatkotoimista.

Tarkempi ohjelma ja aikataulu julkaistaan tällä sivulla vuoden 2024 aikana.

 

Tapahtuman toimintatapa

1) Ilmoittautumisen jälkeen sinulle lähetetään sähköpostilla tiedot tapahtumapaikasta ja tarkemmat tiedot päivän kulusta.

2) Saapuessasi tilaisuuteen saat salassapitosopimuslomakkeen, jonka täyttämällä saat nimikortin, listauksen myyjistä ja ostajista sekä muuta materiaalia.

3) Tapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi palautelomakkeen, joka antaa meille tärkeää tietoa tulevien tapahtumien kehittämiseksi!

Ohjelmassa on varattu 1,5 minuutin pituinen esittelypuheenvuoro jokaiselle yrityksen myyjälle ja yhden minuutin pituinen esittelypuheenvuoro jokaiselle ostajalle. Toivomme, että mietitte sisällön etukäteen. Esittelyt hoidetaan järjestäjän toimesta.

Tervetuloa Yritysmarkkinoille!

Lisätietoja: Alavuden Kehitys Oy, yritysasiantuntija Mauri Haapasaari, puh. 040 661 3552, mauri.haapasaari@fasadi.com

Järjestäjät

 

Tapahtumassa mukana 2023

 
Suomen Yrityskaupat.