UKK – Usein Kysytyt Kysymykset

Voitteko toimittaa minulle etukäteen listan tilaisuudessa myynnissä olevista yrityksistä?

Valitettavasti emme voi toimittaa osallistujalistoja. Tilaisuus on luottamuksellinen ja kaikilta osallistujilta edellytetään vaitiolositoumuksen allekirjoittamista. Tilaisuuteen osallistujille jaetaan paikanpäällä ostajien ja myyjien yhteystiedot myöhempiä yhteydenottoja ja keskusteluja varten. Jaettu luettelo on luottamuksellinen.

Missä tapahtuma järjestetään?

Yritysmarkkinat järjestetään eri vuosina eri paikkakunnilla ympäri Etelä-Pohjanmaata. Tapahtuma on joka toinen vuosi Kurikassa tai Ilmajoella ja joka toinen vuosi vaihtuvalla kumppanipaikkakunnalla. Koska tapahtumassa korostamme luottamuksellisuutta, tarkka tapahtumapaikka ilmoitetaan vain tilaisuuden osallistujille. 2023 tapahtuma oli Alavudella, 2024 järjestysvuorossa on Kurikka, 2025 Lapua ja 2026 Ilmajoki.

Olen myymässä yritystäni, mutta harkitsen myös uuden yrityksen ostamista. Ilmoittaudunko tapahtumaan ostajana vai myyjänä?

Ilmoittaudu tapahtumaan ensisijaisesti myyjänä sillä tarvitsemme myynnissä olevista yrityksistä laajemmat tiedot kuin ostajilta. Voit kertoa yrityksen ostotavoitteistasi ilmoittautumisen lisätieto-kohtaan.

En pääse osallistumaan tapahtumaan. Voinko silti saada myynnissä olevan yrityksen tiedot esille tapahtumassa?

Yritysmarkkinat on tapahtuma, joka on tarkoitettu myyjien ja ostajien henkilökohtaiseen kohtaamiseen. Tästä syystä emme pääsääntöisest esittele tapahtumassa sellaisia yrityksiä, joista yrittäjä tai yrityksen edustaja ei ole henkilökohtaisesti läsnä. Poikkeuksena tilanteet, joissa pois jääminen johtuu yllättävästä viimehetken esteestä kuten sairastumisesta tms.

Mitä tarvitsen mukaan kun tulen paikalle?

Osallistujilta ei vaadita mitään erityistä materiaalia tapahtumaan osallistumiseen, välttämättömät tiedot kysymme ilmoittautumislomakkeessa. Käyntikortteja kannattaa kuitenkin varata riittävästi mukaan sillä se helpottaa mahdollisten kauppakumppanien kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen myöhempää yhteydenpitoa. Lisäksi suosittelemme kaikille yrityksen myyjille vapaamuotoisen esitteen laatimista myytävästä yrityksestä, mistä käyvät ilmi oleelliset yrityskauppaan vaikuttavat tiedot. Valmistaudu huolella myös esittelemään yrityksesi ostajaehdokkaille.

Voinko ottaa yhtiökumppanini mukaan tapahtumaan?

Toki. Samasta yrityksestä voi osallistua useampi henkilö tapahtumaan. Voit täyttää kaikkien osallistujien tiedot samaan ilmoittautumislomakkeeseen (voit lisätä osallistujia Add osallistujatiedot -napilla ilmoittautumislomakkeessa).

Mitä tapahtumaan osallistuminen maksaa?

Tapahtumaan osallistuminen on yrityksen myyjille ja ostajille maksutonta. Voit perua osallistumisesi ilman kustannuksia tapahtumaa edeltävään päivään mennessä. Jos jätät tulematta tilaisuuteen ilman peruutusta, laskutetamme 50 € noshow-maksun.

Onko minun pakko esitellä itseni koko yleisölle?

Jokainen tapahtuman osallistuja esittäytyy yleisölle. Halutessasi tilaisuuden juontaja esittelee myynnissä olevan yrityksen puolestasi ilmoittautumisen yhteydessä kertomiesi tietojen perusteella. epyritysmarkkinat.fi -sivustolla julkaisemme elokuussa 2024 esimerkkivideoita miten myyjä voi esitellä yrityksensä ja miten ostajat voivat kertoa millaista yritystä hakevat ostettavaksi.