Kohdataan Alavudella 7.10.2023 Yritysmarkkinoilla!

Tervetuloa lokakuussa Yritysmarkkinoille Alavudelle!

Etelä-Pohjanmaan Yritysmarkkinat ovat olleet vuosittainen perinne vuodesta 2007 lähtien. Alun perin nämä markkinat syntyivät Ilmajoen, Kurikan ja Jalasjärven yhteisellä panoksella. Tänä vuonna tapahtuma valtaa ensimmäistä kertaa maakunnan itäreunan ja tapahtuma järjestetään Alavudella lauantaina 7.10.2023.

Markkinoille on vuosittain osallistunut runsaasti niin yrityksen ostajia kuin myyjiäkin; kävijämäärä on liikkunut sadan molemmin puolin. Tänä vuonna odotamme innolla suurta osallistujajoukkoa, sillä ilmoittautuminen on alkanut varsin vilkkaasti.

Yritysmarkkinat-tapahtumassa merkittävässä roolissa ovat myös yhteistyökumppanit, jotka tarjoavat osallistujille omistajanvaihdoksiin liittyvää tietoa omilla osastoillaan. Vastauksia ja neuvoja saa välittömästi.

Yritysmarkkinat ovat aina perustuneet luottamukseen. Tarkempi tapahtumapaikka ilmoitetaan ainoastaan ilmoittautuneille ja sisäänpääsy edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Tällä tavoin luodaan luottamuksellinen ympäristö, jossa ostajat ja myyjät voivat avoimesti keskustella mahdollisista yrityskaupoista.

Osallistumista helpottavia uudistuksia

Ohjelma on pysynyt pitkään samana, mutta palautteen perusteella tänä vuonna päätettiin tehdä muutoksia aamupäivän kulkuun. Asiantuntijaluento aloituksesta on poistettu ja omistajanvaihdoksiin liittyviä rahoitusmahdollisuuksia esitellään vasta lounaan jälkeen. Tämä antaa enemmän aikaa keskusteluille eikä tilaisuus veny pitkälle iltapäivään.

Merkittävin muutos koskee ostajien ja myyjien esittelyä tapahtuman juontajan toimesta. Tätä muutosta on toivottu palautteessa ja uskomme sen madaltavan kynnystä osallistua. Haluamme kuulla, miten olemme onnistuneet tapahtuman kehittämisessä, joten keräämme osallistujilta myös palautetta.

Etelä-Pohjanmaan Yritysmarkkinoilla on vuosien varrella syntynyt useita kontakteja, jotka ovat johtaneet onnistuneisiin yrityskauppoihin. Tervetuloa siis runsain joukoin Alavudelle joko myymään tai ostamaan – yhdessä luomme menestyksekkäät markkinat!

Mauri Haapasaari
yritysasiantuntija
Alavuden Kehitys Oy
puh. 040 661 3552
mauri.haapasaari@fasadi.com